Avoimet työpaikat


Eläinklinikka Siili, Kouvola

Etsimme Siilin tiimiin tutkinnon suorittanutta

KLINIKKAELÄINHOITAJAA

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Töitä on tarjolla aamu- ja iltavuoroja 4-5 vuoroa viikossa, 6,5-8 tuntia päivässä (vähintään 27 tuntia viikossa). Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Olet etsimämme tekijä, jos sinulla on klinikka- tai pieneläinhoitajan koulutus, mielellään jo jonkin verran käytännön kokemusta klinikkatyöstä pieneläinten kanssa, luonnollinen ote asiakaspalveluun sekä halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Et pelkää tarttua toimeen ja nautit toimiessasi osana tiimiä. Eduksi lasketaan aiempi kokemus KliniQ-potilasohjelmistosta ja Idexx-laboratoriolaitteista sekä erityisruokavalioiden ja lisäravinteiden tuntemus. Oppisopimuspaikkaa meillä ei ole tarjolla.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, vähintään suositusten mukaisen tuntipalkan, monipuolisen työnkuvan mukavassa työyhteisössä, mahdollisuuden osallistua jatkokoulutuksiin sekä Siilin ja Go Onin tarjoamia henkilöstöetuja. Työsuhteen muuttaminen kokoaikaiseksi myöhemmin on mahdollista. Meillä on mahdollisuus tarvittaessa auttaa asunnon etsinnässä ja/tai puolisosi työllistymisessä!

Eläinklinikka Siili on savuton työpaikka.

Jos uskot olevasi juuri oikea henkilö tehtävään, laita hakemuksesi tulemaan 30.1.2022 mennessä osoitteessa www.go-on.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Hae työpaikkaa

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onilla Tanja Ahokas, p. 044 723 8475, .


Avoin hakemus

Voit jättää avoimen hakemuksen, mikäli juuri sinulle sopivaa työpaikkaa ei tällä hetkellä löydy avoimista työpaikoistamme. Muistathan mainita hakemuksessasi alueen tai klinikat, joilla työskentelystä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Hakemukset sähköpostitse: